Manager Software Development

This job has been fulfilled

Rotterdam, The Netherlands
60.000  -  80.000
Finance and Banking

Financiële markt, voor op gaan in de strijd en werken naar resultaat. Ben jij de leider die meerdere software teams naar een hoger plan weet te tillen? Dan zoeken wij jou.

Voor onze klant in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een Lead Developer voor het aansturen van meerdere Development teams. Onze opdrachtgever maakt sinds het midden van de jaren negentig, software voor de Fintech industrie (banken, verzekeraars en financieel adviseurs). De organisatie heeft diepgaande kennis van de financiële markt en expertise in de moderne technologie. De pragmatische werkwijze staat dan ook garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid, betaalbaarheid en voor het makkelijke en fijne onderhoud. Het is een informeel bedrijf waar medewerkers als een team samenwerken. Hard werken is hier natuurlijk een onderdeel van, maar plezier in wat je doet is nog belangrijker.

Follow the leader……

Als Lead Developer ben je specialist op het gebied van .NET met daarbij kennis van een tweede taal als Java of PHP en ben je helemaal thuis in de Cloud (wij doen erg luchtig over of dat nu AWS, Azure of GCP is). Vanzelfsprekend heb je enige kennis van de Frontend, echter is het belangrijker dat je ervoor open staat om JavaScript te leren met React als Framework. Samen met de Architect werk je aan complexe vraagstukken en zet je de grote lijnen uit voor jouw teams. Vanzelfsprekend ben jij de chef de cuisine als het gaat om de te volgen strategie of welke tools de teams nodig hebben om het product naar het volgende niveau te brengen. Jij weet dat namelijk het beste, als Lead van een drietal development teams van in totaal 18 developers, verspreid over twee verschillende locaties. Samen met jouw Development team, de UX designers en de testers werk je aan het onderhoud van de bestaande producten, echter is innovatie een belangrijk speerpunt. Stil staan is achteruitgang en daar zit dit team niet op te wachten. Zowel het bedenken van nieuwe features voor de bestaande producten als het actief streven naar innovatie om nog beter te voldoen aan de wensen en behoeften van de klant, behoort tot jouw taken.

Let's talk about the money

  • Een jaarsalaris tot €80.000 euro
  • Dan hebben wij nog de secundaire voorwaarden: Geef jij de voorkeur aan de auto? Mooi, een lease auto behoort tot de mogelijkheden. Pensioen, reiskosten en een onkostenvergoeding, er wordt goed voor je gezorgd hoor. 32, 36 of 40 uur per week? You tell me! Je komt te werken in een dynamische organisatie waar jouw collega’s stuk voor stuk specialist zijn in hun vakgebied. De organisatie is van origine een familiebedrijf en dat is nog steeds zo, met als grootste voordeel betrokken en gedreven collega’s.

This job has been fulfilled